TRAFO, JENERATÖR PERİYODİK BAKIM

Jeneratör, servis hizmetlerini  Bakım ve  Teknik Destek&Arıza olmak üzere iki başlık altında toplamıştır. Bu çalışmalar, müşteri talepleri için hizmet doygunluğu sağlayan eylemlerdir. Firmamız,  siz değerli müşterilerimize hizmet portföyümüz sürekli artarak 7 gün 24 saat destek vermekteyiz.

Niçin Periyodik Bakım Sözleşmesi?

Jeneratör setinin devreye alınması ile birlikte

https://www.puttygen.net/

, belirlenmiş Bakım Takvimi çerçevesinde kontrollerinin, bakımlarının yapılması ve sarf malzemelerinin değişimi gerekmektedir. Bu işlemler ürünün  Garanti Süresince ve sonrasında özenle takip edilmelidir. Bu konu Garanti Kapsamı ile yakından ilgilidir. 

Bununla birlikte kullanılan makinelerde çeşitli arıza ve aksaklıklar olabilmektedir. Bu arızaların sık olma olasılığı, jeneratörlerin kullanım sıklığı ve süreleri arttıkça daha da artmaktadır. Jeneratörün uygun şekilde kullanılmaması, bakım takvimine uyulmaması ve geçici tedbirler ile ayakta tutulmaya çalışılması; zaman içinde makinenin  ekonomik ve hizmet ömrünü tüketmekle kalmayıp, boyutu saptanamayacak zaman ve maddi kayıplara yol açabilecektir.

işletmelerin bilgi birikimi üst seviyede olsa dahi, donanım arızalarına müdahale ve değişik marka ve model ürünlere yedek parça temini, bu hizmeti veren profesyonel firmaların hızına ve de ekonomikliğine asla ulaşamazlar. Yurt dışından ithal edilerek satın alınan jeneratörünüzü en ekonomik şekilde yüksek performans sağlayarak, ekonomik ve hizmet ömürlerini uzatmak hepimizin milli görevidir.

Sonuç olarak, jeneratörünüzün sorunsuz ve verimli  şekilde hizmet vermesi, oluşabilecek arızaları en kısa sürede gidermek ve hatta arızalara oluşmadan önlem alabilmek için periyodik olarak bakım ve kontroller yaptırılmasında büyük fayda vardır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir